Zwaanhofweg 17         8900 Ieper           Belgium
T 057 21 57 33  F 057 21 57 44  M 0495 78 89 80

Over IDE Lasapparaten Service
Zaakvoerder Ingo Dehaene, reparatie lasapparaten
In het jaar 1987 mocht ik als afgestudeerde na legerdienst werken bij Barco Industries in Kortrijk
Mijn Mentor MARC CHARLE, hoofd afdeling Engineering, gaf mij er grote kansen om op gebied van de elektronica kennis te verwerven, vooral op gebied van switch mode (geschakelde voeding) was enorm van belang in mijn volgende jaren als service engineer lastoestellen.
Na 10 jaar had ik al wat kennis opgedaan en werd ik al snel geboeid door het zelfstandig ondernemen maar lagen de kansen hier niet echt groot als starter.

Mijn grote passie, OLDTIMERS bracht daar verandering in (combinatie lassen - herstellen van lastoestellen)

Mijn eerste zelf aangekochte lasapparaat (beperkt budget) was een ramp om kwalitatief carrosserie werk te verrichten. Na enkele testen besloot ik het lastoestel zelf te verbeteren en met succes (elektronica was de sleutel)
Na een jaar te gaan werken bij de firma LASTEK Herentals werden mijn ogen geopend en wist ik met zekerheid, service kan veel beter.
In het jaar 1999 nam ik de beslissende stap en starte ik id lasapparaten bvba

In mijn bedrijf verzorg ik de herstellingen, reparatie en aanpassingen aan lastoestellen, lasautomatisatie en robots, hiernaast blijft de passie voor hoog kwalitatief werk, tot in de details uitgevoerde herstellingen en onderhoud aan lastoestellen en oldtimers  .
Ik verzeker dat voor elke klant, elk toestel tot in de puntjes verzorgd wordt aan een aanvaardbare prijs.